Sunday, September 28, 2008

Right Side Intestinal Pain Black Stool

PREMIO PERGAMENA!!


So a few days ago Luca & Sabrina divine flavor I have given this award and I'm really happy that despite my absence in terms .. Culinary, have thought of me, so THANK YOU CUORE per la vostra presenza in questo mio angolo di mondo per il momento "panciuto", vista la gravidanza trigemina!

Questa volta non faccio assegnazioni personali ma lo dono e lo dedico a tutti coloro che continuano a visitare il mio blog ed a leggere i miei brevi riassunti su una vita da "quasi mamma" con tre piccoli nel grembo.
Grazie a tutti voi per la compagnia in questo momento della mia vita così bello ma tutto particolare, la vostra presenza mi riempie di gioia!

p.s. presto inserirò nuove ecografie e vi garantisco che una in particolare.. parla da sè!

Sunday, July 20, 2008

Difference Between Blowout And Brooklyn

Pennette al salmone in salsa rosa, premio e.. NEWS FINALE!!

Inizio questa serata con una bellissima sorpresa, un premio che la carissima Clamilla mi ha recapitato l'altro ieri e che ho il tempo di inserire soltanto ora! La sua motivazione è stata: " perchè quando sono sul suo blog l'angolo delle delizie , mi trovo in un pposto riposante, soft e simpatico allo steso tempo....bellissimo il template di ratatouille!"
Io la ringrazio di vero cuore per aver pensato a me, è stato un regalo davvero inaspettato e sono queste le vere sorprese, dunque grazie, grazie grazie !!



Ma ecco le regole:

1) Scegliere 5 blog che sono meritevoli di tale premio per creatività, design, and the particular material used, and that contributes to the blogger community regardless of language.

2) Each award should have the name of the author and also the link to the blog

3) each award shall file the award and put the name and the connection of the person who awarded

4) the award must show the link to the blog of ArteyPico

5) Publish the rules

Now let the awards: D
So I want to reward the blog Sweet and savory for the creativity of the recipes and the nice graphics of the blog! Congratulations to sweet and salty!


Back to us, Friday morning I went out with my sister to do some laps, but before you start to "turn" car wash we went back together to my car that now had become black .. white! It was not the only car in those conditions, a few days ago should be dropped from the sky land, not water!
the end I spent only 2 €, you know those self-service washes where you are to wash your car with a special nozzle? Here are widespread, it saves a lot and why not have fun too:)

But back to the salmon, long ago the network had seen a recipe that specifically provides for the salmon and taking advantage of the fact that my husband would not be back for lunch, I suggested to a paste salmon, not to boast, it is coming really delicious.
In the end, I was inspired by the famous recipe for nothing because I have not found and so I appealed to my ... imagination!
We ate everything, we were three because there was also mother and did not advance anything, I think I even dream of this dish tonight. Mom goodness, try it .. not to mention the fact that the dish is very quick to make and it makes a fine figure in caso di ospiti (improvvisi e non!).




Per 3 porzioni:
300 g. di pennette (io avevo le penne più grandi, però le mezze penne sarebbero l'ideale)
200 g. di salmone affumicato (ho usato quello in busta del banco frigo)
1 spicchio di aglio
5 cucchiai colmi di pomodoro a pezzetti (ho usato Santa Rosa pezzettoni)
6-7 cucchiai di panna da cucina (avevo quella UHT in casa, però utilizzate quella fresca se la avete)
1 ciuffetto di prezzemolo
olio evo q.b.
sale q.b.

Preparazione:
Sbucciate lo spicchio di aglio e soffriggetelo in padella together with a little oil (not abound, the salmon will release part of its water). Meanwhile, salmon fillet with scissors but do not cut into pieces too small because the reduction will take place on its own in cooking and stirring as you crumble a bit '.
Combine the salmon with oil and cook it for a few minutes


then add the tomatoes and salt (no salmon abound because the envelope is usually already salted with her).
Cook for 10 minutes stirring often.
In the meantime, put the pot on the stove and cook the penne until al dente. I had very salty salmon, I did not add salt to the water and the plate era sapido al punto giusto.
Aggiungere la panna al salmone, mescolare e lasciare andare altri 2 -3 minuti.
Tagliuzzare il prezzemolo ed aggiungerlo alla salsa, mescolare e tenere da parte.


Scolare la pasta e condirla con la salsa rosa al salmone.
Buon appetito!!




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Dunque sicuramente state aspettando la NEWS FINALE, giusto? (dulcis in fundo..)
Ebbene sì, SONO INCINTA !!!!!!
Io e mio marito siamo FELICISSIMI e la settimana prossima faremo la prima ecografia :-)
Speriamo vada tutto bene, ma io vi aggiornerò presto!!
Facendo i vari calcoli dovrei essere alla 4° settimana, calcolando dall'ovulazione che so per certo essere avvenuta in un determinato periodo, ma convenzionalmente si calcola dall'ultima mestruazione, quindi sono alla 5°! EVVIVA!!!
Si accettano consigli, oggi ho avuto le prime nausee ma con un biscotto secco è passata subito :))

Friday, July 18, 2008

Wolverine Leather Jacket Patch

Centrifugato di banana, cocco e mela

Ogni tanto mi viene voglia di frullati e simili così oggi mi sono inventata questo centrifugato, avendo a disposizione una mela, del cocco fresco che abbiamo comprato giovedì ed una banana.
Il cocco e la mela determinano la densità del frullato e si sentono i pezzetti sotto i denti, per me una vera goduria visto che amo tutti e tre gli ingredienti.
Se a voi non piace sentire i pezzettini allora dovrete accontentarvi di un semplice frullato alla banana ed ovviamente dovrete ridurre anche la quantità di latte.
Il centrifugato è freschissimo, adatto a questa stagione calda e poi si presta a mille varianti, quindi via con la fantasia e fatemi sapere le vostre varianti!! Deve essere buono anche al melone con l'aggiunta di qualche other fruit ...


For 2 or 4 tumbler glasses table:
1 / 2 lt. low-fat milk 1 large banana

1 apple (I used a golden gala, but it is fine except for any that are too harsh granny smith)
45 g.
fresh coconut 1 tablespoon honey 1 tablespoon very
shaved unsweetened cocoa powder
10 ice cubes

Procedure:
Slice the banana, the apple without the peel and cut the coconut into small pieces. Add milk and blend it all with an immersion blender. Add the honey, cocoa and ice and blend again to crush the ice.
Serve in tall glass of milkshake or if you are good in 4 cups water municipalities. I used the tumbler that I have been given away for marriage. They are made of glass, colorful and suitable for this kind of centrifuge, slurp!


Wednesday, July 16, 2008

Motion Sensor With Circuit Diagram

Granita al caffè con panna

heat, sun, sea .. What's better than a nice granita? And more coffee? Do not tell me you do not like coffee! Bad, bad .. how do you wake up in the morning? Give me the recipe because I do taaanta fatigue .. But if I'm waiting for this granita get out of bed in 1 second!


Inspiration for this recipe comes from Cannelle Blog and I take this opportunity to thank you!



Makes 4 servings "giants" or 8 cups:

250 ml. of coffee (I used a good decaffeinated coffee and the taste does not change, guaranteed!)
250 g. Ice
100 g. sugar (80 g also would be nice to make it less sweet, but goes according to taste)
brandy (do not use it, nobody likes him at home)
whipped cream (I used that to spray the Hoplà)


Preparation: Prepare 2
of coffee machines from 3-4 people and set aside.
chop the ice, even more roughly to what I did and add sugar, 250 ml. if you want the coffee and brandy.


Mix everything and pour into a container which should then be placed in freezer for at least 15 minutes.
Pour into cups or glasses and well decorated the surface with cold cream.