Friday, July 11, 2008

Pinnacle Tv Center Pro For Windows 7

Plumcake al cocco

not imagine what è soffice questo plumcake! Io ho aggiunto anche un pochino di nutella all'impasto ma vi garantisco che è buonissimo anche senza. Ecco se siete a dieta non mettetela e non ve ne pentirete di certo.
A me il cocco fa impazzire, soprattutto i dolcetti che lo contengono :D
Io ho messo del latte però se volete potete provare a sostituirlo con la stessa quantità di yogurt al cocco oppure al naturale.
Insomma tutti i buoni propositi sul "niente dolci a casa mia" sono andati a farsi benedire, ma come resistere di fronte ad una vera delizia come questa??



Ingredienti:
3 uova medie
180 g. di zucchero
100 g. di olio (45 g. di olio evo e 55 gr. di olio di semi di mais)
55 g. di farina 00
45 g. di farina di cocco disidratata
90 g. di fecola
95 g. di latte parzialmente scremato
1 bustina di lievito vanigliato
nutella o cioccolato fondente (facoltativo)

Preparazione:
Sbattere i tuorli con lo zucchero, il composto dovrà essere chiaro e spumoso. Aggiungere l'olio, il latte, la farina oo e quella di cocco, il lievito e mescolare bene.
Montare a neve gli albumi con un pizzico di sale ed aggiungerli all'impasto, avendo cura di mescolare senza smontare tutto.


Mettere nello stampo da plumcake imburrato ed infarinato oppure in uno stampo in silicone e, se of choice, sprinkle with chocolate shavings or a few tablespoons of Nutella.


Bake in preheated oven at 170 degrees for about 30 minutes.


Tuesday, July 8, 2008

Universal Black Camera Case For Panasonic Lumix



I was invited by Tittina an initiative launched by Gianluca to make more visible our blog. For the moment he decided to blog from the kitchen and then, gradually embracing other topics.


Here are the reasons and rules of the "game":

"I find them very interesting because they are treated by housewives who discovered the Internet and make freely available to their recipes. I want to encourage the exchange of free information and I want to encourage housewives to use Internet.This project starts as a reward then will be as follows: anyone is free to take the banner and post it on your site / blog and then will:
1.Avvisare with me a comment in this post so that I link on this page, the banner is linked to the list so everyone will put the banner visitors to read the whole list and then to go on all the blogs.

2. It should also appoint four friends who blog about cooking (4 guidance is a number, may be more as less).
3. I will link that appears on this page very often all the blogs participating! It 's very easy, because you behave like a meme , with the difference that here you have a big advantage: You will receive many visits and you have a blog very important, as will be seen by many "

A huge thank you goes to Tittina for giving me this opportunity and these are my nominations:

Micaela - The hamster greedy

Ara & Coco - Sweet and not only

Katya - Cooking with you

Nima - Butterfly

Monday, July 7, 2008

How Do You Get Leafeon In Pokemon Indigo

Premio "brillante weblog" 2008!!


I open this week with a brilliant hot consegnatomi award from dear Luca & Sabrina divine flavor. What a nice surprise, I'm really happy for this award so precious that comes at a time in my life a little sad, then I receive with great pleasure and I hope it bodes well for my future ..

Rules of the Award: Brillante weblog

The prize is awarded to sites and blogs that stand out for their brilliance, both as regards the themes for design. The aim is to encourage everyone in the blogosphere world!

1. al ricevimento del premio, bisogna scrivere un post mostrando il premio e citare il nome di chi ti ha premiato mostrando il link del suo blog;
2. scegli un minimo di 7 blog (o di più) che credi siano brillanti nei loro temi o nel loro design. Esibisci il loro nome e il loro link e avvisali che hanno ottenuto il Premio “Brillante Weblog”;
3. (facoltativo) esibire la foto (il profilo) di chi ti ha premiato e di chi viene premiato nel tuo blog.

Passo ad assegnare questo brillantissimo premio a cinque foodblog anziché sette, come prevede il regolamento:

1. Tittina , perchè propone sempre tante ricettine interessanti e molto sfiziose nonché originali ed è una brillantissima crocheting!

2. Misy , because he has been married for just over a week and as a diamond is forever "who more than she deserves this award? In addition, his recipes are always so original, so gift him with the heart.

3. Ady , because he has just published a book of recipes and I hope that this award will bring them much luck.

4. Quasimamma , because his blog is a wonderful journal that follows step by step the growth of his small and wonderful Veronica.

5. Micaela , because despite the few months of his life foodblog, is already rich in many recipes golose che inserisce quotidianamente con vera dedizione e per questo io la ammiro moltissimo!


Aggiornamento delle ore 21.36 : sono stata nuovamente premiata dalla carissima tittina di " In cucina con me " con la seguente motivazione: perché è una ragazza modesta ma è bravissima e ci mette passione in quello che fa e poi è abruzzese!! (grazie cara!), quindi almeno per oggi il mio weblog brilla più del solito. Grazie mille tittina , sei stata dolcissimissima!!

Sunday, July 6, 2008

Boots X-ray At Airport

Plumcake water


Questa ricetta arriva dal blog di Micaela che a sua volta l'ha "ereditata" dal blog di Ady, "Diary of a passion .
The idea of \u200b\u200busing water instead of milk I was quite intrigued and so I wanted to try because long ago I tried the recipe for a sweet Australian who also provided the use of water in but the results have been disappointing. And yes because the dough is leavened slightly and remained wet in the middle, I tried twice but I always had the same problem.
Now that I found this recipe Ady, Micaela, and then try it for very successful, I decided that I re-Australian trying to show its skills in the recipe the same procedure used for this plum and adapting it to the recipe .. They're not to give up and let's see if I can blessed to grow that dough.
If you then I'll gladly step in the recipe:))

As for this plum cake is really light, but I would to use the plum jam that was lying in my cupboard, I have added jar half the dough with the result that is deposited on the bottom so when I put on a plate, the base is a little bit undone, but without compromising the end result if not from the disfigurement (but I had guests coming and so I am certainly not depressed about it little: P).
Next time I'll try to add a gentle jam ready and already cold, possibly cutting it in half and stuffed. For a sweet yet più light si può optare per la marmellata senza zucchero, oppure semplicemente si evita di metterla perché è buonissimo lo stesso anche senza niente.

La ricetta originale prevede rhum e cacao ma io non li ho messi, inoltre ho messo meno zucchero quindi per la "vera" ricetta passate sul blog di Ady.

Il mio plumcake l'ho fatto così:
200 gr. di zucchero
250 gr. di farina
130 gr. di olio di semi di mais
130 gr. di acqua
1 bustina di lievito vanigliato per dolci
1/2 vasetto di marmellata di prugne fatta in casa

Preparazione:
Montare con le fruste le uova e lo zucchero fino ad ottenere un composto chiaro e spumoso. Add oil, water, flour and finally the yeast mixture and then mix well. Pour into a silicone loaf pan as I did, or grease and flour a baking sheet or use parchment paper instead.
I put some dough, then I added the cookie jar and poured the remaining batter over, but should spread the jam over the cake when it is cold, otherwise it will settle across the bottom of the cake (which does not affect the result, But if you want to avoid this step, a perfect sweet, in any case you can see the photos to get an idea of \u200b\u200bthe result). Bake for 40 minutes at 175 degrees. And there

freshly baked



When I turned over the plum cake that's how the fund, without the "crust" but with simple jam.
Oh, it's really good eh!




A slice