Sunday, July 20, 2008

Difference Between Blowout And Brooklyn

Pennette al salmone in salsa rosa, premio e.. NEWS FINALE!!

Inizio questa serata con una bellissima sorpresa, un premio che la carissima Clamilla mi ha recapitato l'altro ieri e che ho il tempo di inserire soltanto ora! La sua motivazione è stata: " perchè quando sono sul suo blog l'angolo delle delizie , mi trovo in un pposto riposante, soft e simpatico allo steso tempo....bellissimo il template di ratatouille!"
Io la ringrazio di vero cuore per aver pensato a me, è stato un regalo davvero inaspettato e sono queste le vere sorprese, dunque grazie, grazie grazie !!



Ma ecco le regole:

1) Scegliere 5 blog che sono meritevoli di tale premio per creatività, design, and the particular material used, and that contributes to the blogger community regardless of language.

2) Each award should have the name of the author and also the link to the blog

3) each award shall file the award and put the name and the connection of the person who awarded

4) the award must show the link to the blog of ArteyPico

5) Publish the rules

Now let the awards: D
So I want to reward the blog Sweet and savory for the creativity of the recipes and the nice graphics of the blog! Congratulations to sweet and salty!


Back to us, Friday morning I went out with my sister to do some laps, but before you start to "turn" car wash we went back together to my car that now had become black .. white! It was not the only car in those conditions, a few days ago should be dropped from the sky land, not water!
the end I spent only 2 €, you know those self-service washes where you are to wash your car with a special nozzle? Here are widespread, it saves a lot and why not have fun too:)

But back to the salmon, long ago the network had seen a recipe that specifically provides for the salmon and taking advantage of the fact that my husband would not be back for lunch, I suggested to a paste salmon, not to boast, it is coming really delicious.
In the end, I was inspired by the famous recipe for nothing because I have not found and so I appealed to my ... imagination!
We ate everything, we were three because there was also mother and did not advance anything, I think I even dream of this dish tonight. Mom goodness, try it .. not to mention the fact that the dish is very quick to make and it makes a fine figure in caso di ospiti (improvvisi e non!).




Per 3 porzioni:
300 g. di pennette (io avevo le penne più grandi, però le mezze penne sarebbero l'ideale)
200 g. di salmone affumicato (ho usato quello in busta del banco frigo)
1 spicchio di aglio
5 cucchiai colmi di pomodoro a pezzetti (ho usato Santa Rosa pezzettoni)
6-7 cucchiai di panna da cucina (avevo quella UHT in casa, però utilizzate quella fresca se la avete)
1 ciuffetto di prezzemolo
olio evo q.b.
sale q.b.

Preparazione:
Sbucciate lo spicchio di aglio e soffriggetelo in padella together with a little oil (not abound, the salmon will release part of its water). Meanwhile, salmon fillet with scissors but do not cut into pieces too small because the reduction will take place on its own in cooking and stirring as you crumble a bit '.
Combine the salmon with oil and cook it for a few minutes


then add the tomatoes and salt (no salmon abound because the envelope is usually already salted with her).
Cook for 10 minutes stirring often.
In the meantime, put the pot on the stove and cook the penne until al dente. I had very salty salmon, I did not add salt to the water and the plate era sapido al punto giusto.
Aggiungere la panna al salmone, mescolare e lasciare andare altri 2 -3 minuti.
Tagliuzzare il prezzemolo ed aggiungerlo alla salsa, mescolare e tenere da parte.


Scolare la pasta e condirla con la salsa rosa al salmone.
Buon appetito!!




§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°§°


Dunque sicuramente state aspettando la NEWS FINALE, giusto? (dulcis in fundo..)
Ebbene sì, SONO INCINTA !!!!!!
Io e mio marito siamo FELICISSIMI e la settimana prossima faremo la prima ecografia :-)
Speriamo vada tutto bene, ma io vi aggiornerò presto!!
Facendo i vari calcoli dovrei essere alla 4° settimana, calcolando dall'ovulazione che so per certo essere avvenuta in un determinato periodo, ma convenzionalmente si calcola dall'ultima mestruazione, quindi sono alla 5°! EVVIVA!!!
Si accettano consigli, oggi ho avuto le prime nausee ma con un biscotto secco è passata subito :))

0 comments:

Post a Comment